Termeni si conditii

Urmatoarele reguli stabilesc termenii si conditiile adoptate de www.respirox.ro. Termenii si conditiile explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii website-ului sau plasarii unei comenzi online.

Informatiile personale se refera la orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dvs, adresa, e-mailul). Informatile oferite in momentul cand va inregistrati sunt folosite la accesarea functionalitatilor create special pentru clientii inregistrati, cum ar fi reutilizarea adreselor deja salvate, posibilitatea de a vedea istoricul comenzilor anterioare, posibilitatea de a primi cupoane promotionale in functie de comenzile deja efectuate etc.

In eventualitatea in care vindem sau instrainam intr-un alt mod o fractiune sau intregul nostru business catre o alta entitate, ne rezervam dreptul de a transfera informatia dumneavoastra ca parte a oricaror active vandute sau disponibilizate.

Colectam informatiile de la clienti pentru a putea onora comenzile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenzilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Email-ul si parola sunt date colectate cu scopul autentificarii clientului pe site. Toate datele colectate sunt stocate si criptate după caz (parola) folosind metode avansate de securizare.

Cand va revizuiti informatia personala, noi va oferim spre utilizare un server cu grad superior de siguranta. Software-ul acestui server cripteaza informatia pe care o introduceti dumneavoastra inainte de a ne fi transmisa noua (prin certificate SSL). In plus, avem proceduri de securitate care acopera stocarea si divulgarea informatiilor dumneavoastra, pentru a preveni accesul neautorizat si pentru a actiona in concordanta cu legislatia din Romania referitoare la protejarea datelor. Pentru o mai mare siguranta, in unele cazuri este posibil sa va cerem sa faceti dovada identitatii dumneavoastra înainte de a va dezvalui anumite informatii personale.

Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dvs. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.

  • Plata si livrarea
  • Responsabilitati privind produsele
  • Returul produselor
  • Dispozitii finale

Plata si livrarea

Orice comanda plasata prin intermediul site-ului www.respirox.ro are valoare contractuala.

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid DPD Curier sau Sameday. Cheltuielile de transport le suporta clientul, insa vor fi specificate in factura finala, afisata dupa plasarea comenzii sau in contul dvs. In cazul in care comanda plasata are valoare mai mare de 350 de lei, transportul este gratuit. Livrarea se va realiza in intervalul 24-72 de ore de la confirmarea comenzii, exceptand zilele de Sambata si Duminica, precum si sarbatorile legale.

Eventualele intarzieri ale curierului pot aparea daca pe traseu apar probleme (inundatii, ninsori etc) sau daca zona de livrare este pe o ruta exterioara zonei de acoperire a curierului. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de operatorii nostri in cat timp acesta va putea ajunge la dvs. Sambata si Duminica nu se fac livrări decat in cazuri exceptionale. Costurile transportului si preturile produselor pot fi modificate fara o notificare prealabila.

Inainte de a comanda un produs, verificati daca acesta se afla pe stoc. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate clientilor. Comenzile respective pot fi pastrate termen de o luna de zile, la solicitarea clientului si se livreaza in momentul in care apar produsele respective pe stoc. Daca in termen de o luna nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fara o alta notificare. Daca clientul nu precizeaza ca aceste comenzi sa fie pastrate, acestea vor fi considerate nule.

Responsabilitati privind produsele

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

www.respirox.ro  nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt articol al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.

www.respirox.ro nu va putea fi facut responsabil in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

www.respirox.ro nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta respirox.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

www.respirox.ro nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, produsele sau materialele de pe site si nu va fi facut responsabil pentru aceste aspecte.

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele efectiv livrate pot diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc. 

Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a obligatiilor www.respirox.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, www.respirox.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Preturile produselor pot fi modificate. Daca exista comenzi in curs de desfasurare se va respecta pretul de comanda sau dupa informarea telefonica a clientului despre noul pret, acesta poate sau nu sa pastreze comanda.

In cazul in care sesizati probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa contact.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. O data cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

In cazul in care aveti nelamuriri sau intrebari, va stam la dispozitie la numarul 0770534200.

X