Confidentialitate

In conformitate cu prevederile Regulamentului General de Protectie a Datelor (UE) nr. 679/ 2016 privind protectia datelor personale si libera circulatie a acestor date, site-ul respirox.ro (VELIX TECH SRL) prelucreaza date cu caracter personal in scopuri legitime, cu respectarea principiilor mentionate in continuare.


Societatea noastra colecteaza si prelucreaza date cu character personal in scop de:

 • Furnizarea serviciilor (livrare, facturare, plata)
 • Informarea prin newsletter
 • Securitatea sistemelor informatice proprii

Legalitatea:

Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu buna-credinta, in temeiul si in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Datele sunt colectate fie pentru indeplinirea contractului legal (daca sunteti client), fie prin consimtamantul dumneavoastra specific (daca va abonati la newsletter).

Scopul si limitarea determinata de scop:

Orice prelucrare de date cu caracter personal se face în scopuri bine determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive.

Confidentialitatea:

Persoanele care prelucreaza, in numele societatii noastre, date cu caracter personal sunt doar persoanele implicate direct in procesul de livrare si facturare, alaturi de administratorul societatii.

Ce date colectam si care este motivul colectarii lor:

 • Nume, prenume, adresa, numar de telefon – pentru a emite facturi pentru produsele comandate, pentru plata cu cardul si pentru a putea livra coletele catre clientii nostri.
 • Adresa de email – pentru a va informa despre statusul comenzii (daca este in depozit, la curier, pe traseu) si, in cazul in care ati fost de acord, pentru a va trimite newsletterul nostru cu noutati si oferte speciale.
 • Adresele IP – site-ul beneficiaza de un sistem de securitate care monitorizeaza si analizeaza traficul.

Cu cine impartasim datele dumneavoastra:

 • Curierii cu care lucram (DPD, Sameday) vor avea la dispozitie numele adresa si numarul de telefon pentru a va livra comanda.
 • Procesatorul de plati cu cardul euPlatesc.ro va avea acces din partea noastra la numele dumneavoastra si suma de plata.
 • Serviciile de facturare si contabilitate vor avea acces la toate datele de facturare (nume, adresa, produsele cumparate si suma de plata).
 • Serviciul de trimitere newsletter are acces la numele dumneavoastra si adresa de email.

Transferul de date personale

respirox.ro nu transfera date cu caracter personal catre terti (cu exceptia serviciilor legitime prezentate mai sus), nu vinde, nu inchiriaza si nu prelucreaza aceste date in alte scopuri decat cele declarate.

Stocarea:

respirox.ro stocheaza datele cu caracter personal pentru perioada necesara realizarii scopurilor pentru care au fost colectate, respectiv pentru livrarea comenzilor, facturare si conformarea la prevederile legale în vigoare.

Securitatea:

Toate conexiunile dintre dumneavoastra si respirox.ro dar si intre respirox.ro si curieri, procesatori, contabilitate, facturare sunt criptate folosind tehnologii moderne si sigure.

Toate datele sunt stocate si criptate (dupa caz) pe serverul nostru privat cu un grad inalt de securitate gazduit in UE. Avem proceduri de securitate care acopera stocarea si divulgarea informatiilor pentru a preveni accesul neautorizat si pentru a actiona in concordanta cu legislatia privind protejarea datelor.

Drepturile utilizatorilor (aplicabile in cazul magazinului nostru online):

 • Dreptul la accesare si informatie – ne puteti cere oricand confirmarea ca datele dumneavoastra personale exista sau nu in sistemele noastre, iar daca exista, ne puteti cere aceste date si aveti dreptul sa stiti la ce le folosim
 • Dreptul de a fi uitat – ne puteti cere stergerea datelor personale din sistemele noastre (cu exceptia datelor deja existente pe facturile aferente comenzilor dumneavoastra, care pot fi oricand solicitate de organele de control fiscal).
 • Dreptul de a fi anuntat – in cazul in cazul unei brese de securitate care a compromis datele personale
 • Dreptul de a alege si de a va opune – puteti in orice moment sa ne cereti sa nu mai utilizam datele dumneavoastra (de exemplu ne puteti cere sa nu va mai trimitem newsletter).
 • Dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a va exercita oricare din drepturile enumerate mai sus, ne puteti trimite oricand un email la [email protected], sau ne puteti suna in timpul orelor le lucru la numarul 0770534200.

X